يك كارشناس تغذيه گفت:‌ استفاده از كاكائو به عنوان طعم دهنده شير باعث كاهش جذب 10 درصدي ميزان كلسيم موجود در آن خواهد شد.

دكتر محمدرضايي در گفت وگو با ايسنا در همدان، افزود: يك ليوان معمولي شير كامل حاوي 300 ميلي گرم كلسيم و مقاديري چربي و ويتامين D است كه كاملا جذب بدن مي‌شود.

وي اظهار داشت: چنانچه اين مقدار شير كاكائو استفاده شود مقدار كلسيم جذب شده در بدن 280 تا 285 ميلي گرم خواهد رسيد كه اين رقم نشان دهنده تاثير كاهش جذب كلسيم به ميزان حدود 10 درصد توسط اين ماده افزودني است.

رضايي با اشاره به خصوصيت ضد جايگزيني شير نسبت به ساير مواد مغذي به جهت وجود ميزان كلسيم بالاي آن اضافه كرد: اگرچه مقداري از كلسيم موجود در شير به علت وجود كاكائو در آن كسر مي‌شود اما كاكائو هرگز جذب كلسيم را به طور كامل مختل نمي‌كند و ارزش غذايي شير را از بين نمي‌برد.

وي با اشاره به مصرف زياد مواد قندي در بيشتر افراد تاكيد كرد: شير كاكائو نبايد جايگزين شير شود چرا كه استفاده از مواد قندي جهت شيرين شدن كاكائوي موجود در شير باعث افزايش قند خون و مشكلات ناشي از آن خواهد شد.

 



تاريخ : | | نویسنده : sutcom |
رپورتاژ
چاپ کتاب در یک ماه با هزینه زیر یک میلیون تومان
پاسخ به 7 سوال رایج در مورد عصب کشی دندان
پذیرش مقاله در مجلات معتبر ISI و اسکوپوس
روغن خراطین اصل
تفاوت دینگ با اپلیکیشن‌های تاکسی‌یاب آنلاین
انجام پایان نامه
تاریخچه تغییر سرمربی در تیم استقلال تهران
انجام پایان نامه
زمان دقیق شرف الشمس در سال ۹۷ چه زمانی است؟
زمان دقیق شرف الشمس در سال ۹۷ چه زمانی است؟
نمایندگی برندها در ایران
آپسان موتورز پارس
روش انتخاب اسباب بازی مناسب کودکان
سامانه جامع مشاغل شهرری
قیمت پرینتر | قیمت سرور
فال حافظ
توضیحی درباره صنعت پرورش شتر مرغ
دستگاه حضور و غیاب
تور لحظه آخری پر طرف دار کشورهای تایلند مالزی دبی و کیش
مبل تالار یا صندلی مبل تالار پذیرایی

لینک های مفید
آموزش مجازی | بیوگرافی ۹۸ | صندلی هتلی | تابلو سنکرون و پارالل دیزل ژنراتور | کاغذ دیواری | کاغذ دیواری |

قدرت گرفته از : پانا بلاگ


.: :.